Din kundvagn

Inga produkter ligger i kundvagnen.
Pris: 0kr
Innehåll
Din kundvagn är tom!

Köpinformation

Hur handlar jag? Köpvillkor

Bilder

Här kan du hämta bilder på våra produkter. Klicka på respektive namn för att komma till Vardagsbruks bildgalleri.

Halvåtta - Kaffe och te

Källan - glas och glaskaraff

Skogen & träden - ljusstakar


Pressreleaser

2012 . 08 . 25

Nyhet hösten 2012

Den munblåsta serien KÄLLAN består av dricksglas och en karaff. Ett stilfullt glas i sin enkelhet och som fungerar både till vardags och fest. Fyll det med vatten eller vin!

Ladda hem som PDF

Slätten bordsduk hellinne vardagsbruk

2012 . 08 . 16

Nyhet hösten 2012

Våren 2012 inledde designföretaget Vardagsbruk ett projekt i samarbete med Klässbols Linneväveri i Värmland. Resultatet blev SLÄTTEN, en serie hellinne produkter för det dukade bordet.

Ladda hem som PDF

2010 . 08 . 15

Nyheter hösten 2010

SKOGEN OCH TRÄDEN består av en serie ljusstakar för alla årstider och tillfällen. Ljusstakarna Eken, Björken, Vårträdet och Julträdet fi nns med en eller två årsringar och är utformade i en spännande kombination av keramik och trä. Min förhoppning är att ljusstakarna likt en glänta i skogen, med ljuset mellan träden, skall skapa många stämningsfulla stunder i ditt hem.

Ladda hem som PDF

2010 . 12 . 15

Årets Formpris 2010 för vacker vardagsvara

För sjätte gången delar tidningen Residence ut det prestigefyllda Residence formpris. Priset för årets bruksvara gick till HALV ÅTTA av Gustav Kristensson för Vardagsbruk.

Ladda hem som PDF

2009 . 08 . 15

Nyheter hösten 2009

HALVÅTTA - EN GOD KOPP TE MORGON OCH KVÄLL. Halv åtta består av en tekanna, mjölkkana och mugg för en god kopp te morgon och kväll. Min förhoppning är att serien med sitt generösa formspråk skall bli en följeslagare genom livet. Produkterna kan både fungera som del i en servis eller som en solitär.

Ladda hem som PDF