Din kundvagn

Inga produkter ligger i kundvagnen.
Pris: 0kr
Innehåll
Din kundvagn är tom!

Köpinformation

Hur handlar jag? Köpvillkor
Gustav Kristensson

Formgivare

Gustav Kristensson är en framstående formgivare som utbildats vid Högskolan för Design och Konsthantverk i Göteborg, keramiklinjen på Östra Grevie och Ölands folkhögskola. Han har vunnit If DesignAward och tilldelats utmärkelsen Utmärkt Svensk Form. Hans tidigare formgivning finns inom flera olika områden och varumärken, bland annat Scandinavian eyewear och BodaNova.

Formspråket kan beskrivas som stilrent, grafiskt och personligt med en djup insikt och stor respekt för hantverket. Som formgivare har han alltid velat berätta en historia om sina produkter, formen, funktionen och inspirationen. Ofta med utgångspunkt från den skandinaviska naturen och kulturtraditionen. Efter flera år som frilansande formgivare startade Gustav Kristensson Vardagsbruk AB 2009.

Formgivning och produktfilosofi

Alla produkter vi tar fram är resultatet av en god formgivning, individuell idé och en övertygelse om att föremålet har en uppgift att fylla. I vårt sortiment hittar du produktfamiljer såväl som självständiga föremål. Ingenting skapas av oss med kravet att ingå som en del av en serie, utan alla våra produkter kommer till på sina egna villkor och genom unik formgivning. På så sätt växer vårt sortiment fram organiskt.

Varje år kommer nya följeslagare att flytta in hos oss; det kan vara ett glas ena året och en uppsättning bestick året därpå. Vi vill att våra produkter och vår formgivning ska spegla sin samtid och kunna följa dig genom livet. Våra kunder, formgivare och vår omvärld kommer avgöra i vilken riktning och i vilken hastighet Vardagsbruk kommer att växa.

Besök gärna vår hemsida med jämna mellanrum för att se det senaste inom svensk formgivning. Kanske har din nya glaskaraff just sett dagens ljus.